La seu del Centre Formatiu del Ripollès ja està a punt per traslladar-hi l’activitat

Portada » Notícies » Noticies » La seu del Centre Formatiu del Ripollès ja està a punt per traslladar-hi l’activitat

La seu del Centre Formatiu del Ripollès ja està a punt per traslladar-hi l’activitat

Publicat el

Directores, professors i alguns alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes de Ripoll i del Centre d’Autoformació del Ripollès i Escola d’Adults han pogut conèixer aquest divendres a la tarda els espais que acolliran les respectives seus a partir del curs que ve, situats a la tercera planta de l’edifici Modest Sayós de Ripoll, al costat de l’escola dels Salesians. Un espai que passarà a anomenar-se Centre Formatiu del Ripollès.

El president i la vicepresidenta del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez i Carme Freixa respectivament, així com la consellera comarcal d’Ensenyament, Montserrat Tallant, també han estat presents en la visita de l’equipament ja reformat. Pérez creu que “aquest centre permetrà millorar la qualitat del servei que ja ofereixen ambdues entitats, compartir recursos i  quedar ubicats al centre de la vila, a prop d’altres equipaments educatius com són la biblioteca Lambert Mata i els seus espais annexos”.

Les obres d’adequació de la planta, de 750 metres quadrats, es van iniciar a principis del mes de febrer, han finalitzat aquesta setmana i han permès refer sostres, construir labavos, rebaixar el terra, enderrocar parets i fer nous espais per acollir l’activitat d’ambdós centres. Les noves divisions de la planta permetran ubicar-hi un vestíbul, lavabos, una recepció, dos despatxos de direcció, un espai per secretaria, una aula polivalent, dues sales de professors, una aula d’informàtica i vuit aules per realitzar les classes per on passaran més de 450 alumnes.

Les obres han tingut un cost de 214.700 euros, el 94% dels quals s’han finançat per Pla Únic d’Obres i Serveis. Una inversió a la qual s’han de sumar 30.300 euros de la sectorització de l’escala interior, 155.800 euros per fer l’escala d’emergència i l’ascensor exteriors i els 244.700 euros que s’invertiran per instal·lar una caldera i una sitja per poder escalfar l’edifici, que també acull la seu de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès i la llar d’infants El Petit Avet, a través de la biomassa forestal. Projectes impulsats i en bona part finançats pel Consell Comarcal del Ripollès.

 

Abans i després de les obres d'adequació de l'espai:

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page