El ‘Gaudeix de l’estiu!’ s’estén a tota la comarca

7 de juny de 2011

Després de les bones experiències d’estius anteriors a Ripoll i a la Vall de Ribes, aquest juliol les activitats emmarcades sota el nom de Gaudeix de l’estiu! s’estendran a diferents municipis del Ripollès per donar-li un caràcter comarcal. La iniciativa ha estat treballada i consensuada per tots els tècnics de joventut de la comarca i respon a demandes expressades pels propis joves a través dels Punts d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària, els PIDCES, i les diverses dinàmiques de participació fetes a les mateixes aules.

El Gaudeix de l’estiu! d’aquest any anirà del 4 al 22 de juliol, s’adreça a joves d’entre 12 i 17 anys i inclou activitats com tallers, sortides, dinar i sopar de joves i una acampada:

  • Un taller d’acrobàcies, amb una iniciació tècnica del trapezi i les acrobàcies, que es farà els dilluns 4, 11 i 18 de juliol al Casal Cívic Devesa del Pla de Ripoll. Preu: 3€.
  • Una sortida al parc d’aventures Natupark de Cerdanyola del Vallès el dia 5 de juliol. Preu: 12 €.
  • Ultimate frisbee: una introducció a aquesta espècie de futbol americà jugat amb frisbee, que es farà el dia 4 de juliol al camp de futbol de Camprodon, el dia 6 al pavelló de Ribes de Freser i el dia 7 al camp de futbol de Campdevànol. Gratuït.
  • Un taller de dansa oriental, amb una iniciació a les principals tècniques de la dansa oriental, que es farà a la sala polivalent dels annexos de la biblioteca Lambert Mata de Ripoll els dies 7, 14 i 21 de juliol. Preu: 5 €.
  • Una sortida per anar a fer Paint-ball a Sant Antoni, a Camprodon, el dia 8 de juliol. Una activitat dirigida a majors de 14 anys. Preu: 20 €.
  • Un taller de Virtual DJ que es farà el dia 11 a la sala de la Cooperativa de Camprodon, el dia 13 a la sala Eudald Graells de Ripoll i el dia 14 al centre cívic La Confiança de Campdevànol. Gratuït.
  • Una sortida al parc aquàtic Water World a Lloret de Mar el dia 12 de juliol. Preu: 12 €
  • Un taller de tatuatges amb henna que es farà el dia 13 de juliol al teatre de Ribes de Freser. Gratuït.
  • Un dinar de joves a Sant Antoni, a Sant Joan de les Abadesses, el dia 15 de juliol. Preu: 3 €.
  • Tardes de videojocs el dia 18 de juliol al pavelló vell de Camprodon i el dia 21 al centre cívic La Confiança de Campdevànol. Gratuïtes.
  • Una acampada a Sant Pere de Torelló els dies 19 i 20 de juliol. Preu: 15 €.
  • Un sopar de cloenda del Gaudeix de l’estiu! a la sala Eudald Graells de Ripoll, el dia 22 de juliol, amb música a càrrec dels participants al taller de Virtual DJ.. Preu: 5 €.

La majoria de sortides disposaran de servei gratuït de bus que traslladarà els joves des de diferents punts de la comarca al municipi on es faci l’activitat, exceptuant l’acampada a Sant Pere de Torelló, en què s’optarà pel transport públic.

Les inscripcions es poden fer del 6 al 23 de juny a l’Ajunament de Ripoll, als Centres Cívics de Sant Joan de les Abadesses i Campdevànol, al Casal de Cultura de Ribes de Freser i a l’Oficina de Turisme de Camprodon.

Per a més informació o per obtenir la programació i el full d’inscripció del Gaudeix de l’Estiu els interessats es poden adreçar al Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès (972703211 o a joventut@ripolles.cat) o consultar el web http://joventut.es.cat. D’altra banda, els dies 27 i 28 de juny, a les 8 de la tarda, es faran reunions adreçades als pares i les mares per explicar les diferents activitats: el dia 27 a l’Ajuntament de Ripoll i al centre cívic la Confiança de Campdevànol (aquí també s’informarà els pares i mares de Ribes de Freser) i el dia 28 al centre cívic El Palmàs de Sant Joan i a la sala de la Cooperativa de Camprodon.

Compartiu-ho amb: