Miquel Rovira a la Diada de la Catalunya Nord

12 de setembre de 2011

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Miquel Rovira, va assistir divendres passat, 9 de setembre, a l’acte institucional de celebració de la Diada Nacional a la Catalunya Nord, a Perpinyà. L’acte, organitzat per la Casa de la Generalitat a Perinyà, va consistir en un discurs institucional, en què la reivindicació de la cultura i la llengua catalana va ser el més destacat, i un posterior piscolabis.

Rovira va ser l’únic representant de les comarques veïnes present a l’acte, que va servir per estrènyer encara més els llaços entre el Ripollès i la Catalunya Nord, en concret, amb els representants de la comarca del Conflent, amb qui es vol establir un agermanament comarcal (més informació: S’estudiarà l’agermanament entre el Ripollès i el Conflent).

 

11setembreCatNord

Miquel Rovira, al migamb el director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, Joan Gaubí, a la dreta

La Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà té l’objectiu de fomentar la cultura i la llengua catalenes i afavorir tota mena d’intercanvis entre els dos costats dels Pirineus. Per això coordina i estimula la interrelació i treballa activament per superar els efectes separadors que han tingut les fronteres.

Compartiu-ho amb: