Notice: get_currentuserinfo és obsolet des de la versió 4.5.0! Usa wp_get_current_user() com a substitució. in /var/www/virtual/ripolles.cat/htdocs/wp-includes/functions.php on line 3752 Notice: get_currentuserinfo és obsolet des de la versió 4.5.0! Usa wp_get_current_user() com a substitució. in /var/www/virtual/ripolles.cat/htdocs/wp-includes/functions.php on line 3752 El Consell Comarcal se suma a una campanya contra l'intrusisme laboral en el sector de la construcció - Consell Comarcal Ripollès
 

El Consell Comarcal se suma a una campanya contra l’intrusisme laboral en el sector de la construcció

Home » Destacada » El Consell Comarcal se suma a una campanya contra l’intrusisme laboral en el sector de la construcció

El Consell Comarcal se suma a una campanya contra l’intrusisme laboral en el sector de la construcció

Publicat el

El Consell Comarcal del Ripollès i l’Ajuntament de Ripoll són dues de les 30 administracions i entitats gironines que ahir al matí van adherir-se al manifest contra la no professionalització en el sector de la construcció elaborat des de la Unió d’Empresaris de la Construcció (UEC) de la demarcació. Va ser en el transcurs d’un acte que va tenir lloc a l’auditori Josep Irla de la seu de la Generalitat a Girona i en el qual es va presentar la campanya “A casa teva, no te la juguis” (www.notelajuguis.com).

 

 

En el darrer Consell d’Alcaldes del Ripollès del passat 13 de desembre, representants de la Unió d’Empresaris de la Construcció, que aglutina prop de 1.000 empreses del sector, van explicar als alcaldes la posada en funcionament d’aquesta campanya contra la no professionalitat en el sector a les comarques gironines i van demanar la col·laboració de tots. Es tracta d’evitar una problemàtica que, segons la UEC, provoca nombrosos perjudicis i genera un enorme greuge comparatiu enfront de les empreses dedicades a aquesta activitat, que veuen com han de lluitar contra pressupostos irrisoris a causa dels incompliments empresarials que generen aquests comportaments.

Després d’aquesta petició, el Consell Comarcal del Ripollès va decidir unir-se al manifest (llegir-lo aquí), que acorda la col·laboració entre els signants per contribuir en la recuperació del sector apostant per la professionalitat i la seguretat en la construcció. El president, Miquel Rovira, va signar-lo en l’acte d’ahir, en què també hi van assistir representants de la Generalitat, de la Diputació de Girona, d’altres Consells Comarcals i de les poblacions de tota la província de Girona, així com Col·legis professionals del sector, Cambra de Comerç, Foeg, Pimec, entre molts altres. Per part de l’Ajuntament de Ripoll hi va assistir la regidora M.Dolors Vilalta.

 

Més informació: notícia del web de la UEC

ComparteixShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page