Es canvien les canals centenàries de l’edifici antic del Consell Comarcal

Portada » Notícies » Noticies » Es canvien les canals centenàries de l’edifici antic del Consell Comarcal

Es canvien les canals centenàries de l’edifici antic del Consell Comarcal

Publicat el

Des de la setmana passada, una bastida cobreix la façana de l’edifici antic del Consell Comarcal del Ripollès, ubicat a la cruïlla del carrer Progrés amb el carrer del Ter de Ripoll. Hi és perquè es puguin realitzar unes obres de millora de les canals de l’edifici, que són centenàries. El material amb què estan fetes s’havia malmès i hi havia filtracions d’aigua dins i fora de l’edifici. Ara es canviaran per canals galvanitzades.

Les obres de millora de les canals es preveu que durin al voltant d’un mes i mig i s’aprofitarà també per fixar i millorar la seguretat de les fustes que les subjecten i també per fixar algunes de les pedres de la façana.

Es tracta, en definitiva, de millorar la instal·lació per qüestions de seguretat internes i externes. En tot cas, les obres no afecten el pas dels usuaris a la instal·lació, ja que l’atenció es realitza des de l’edifici nou, amb entrada des del carrer Progrés.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page