Ampliació del Sistema tarifari integrat al Ripollès

Publicat el

integracio-tarifaria-atm-ripolles

Des de l’1 de gener de 2015 el Ripollès està incorporat al sistema amb condicions especials al sistema tarifari integrat de l’Autoritat de transport metropolità de Barcelona. La integració tarifària permet quepagant un únic viatgees pugui fer un desplaçament en diversos modes de transport i suposa un estalvi important per a tots els usuaris.

En el cas del Ripollès, i pel que fa a Rodalies de Catalunya, s’ha posat a disposició de l’usuari el Pack Ripollès-Barcelona, que està format per un abonament de 10 viatges de tren que permet fer el trajecte fins a la primera corona, i una targeta integrada T-10 d’una zona, que permet continuar el desplaçament amb altres modes de transport integrats (metro, autobús, ferrocarril o tramvia), fent fins a tres transbordaments dins la primera zona tarifària. El preu del pack és de 52 euros i permet un estalvi del 27,58 % (1,98 euros menys) per viatge + desplaçament dins la 1a corona tarifària. Consulteu-ne el fullet informatiu complet.

Pel que fa als desplaçaments amb TEISA, s’ha posat a disposició de l’usuari el Pack “Ripollès-Barcelona” de 7 zones, que està format per una targeta recarregable de 10 viatges TEISA i un títol integrat T-10 d’una zona. El preu del pack és de 52 euros i permet un estalvi d’entre el 31 i el 44 % per viatge segons des de quin punt es realitzi el desplaçament (Per exemple: Ripoll o Camprodon). Consulteu-ne el fullet informatiu.

Més informació: web del Departament de Territori i Sostenibilitat

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page