Ampliació del Sistema Tarifari Integrat al Ripollès

Portada » Notícies » Noticies » Ampliació del Sistema Tarifari Integrat al Ripollès

Ampliació del Sistema Tarifari Integrat al Ripollès

Publicat el

A partir de l’1 de gener de 2015 la comarca d’Osona ha quedat plenament incorporada al sistema tarifari integrat i les comarques del Berguedà i el Ripollès s’han incorporat al sistema en condicions especials. La integració tarifària permet quepagant un únic viatgees pugui fer un desplaçament en diversos modes de transport i suposa un estalvi important per a tots els usuaris.

En el cas del Ripollès, i pel que fa a Renfe, s'ha posat a disposició de l'usuari el Pack "Ripollès-Barcelona", que està format per un abonament de 10 viatges de Rodalies de Catalunya, que et permet realitzar el trajecte en tren fins a la priemra corona, i una targeta integrada T-10 d'una zona, que permet continuar el desplaçament amb altres modes de transport integrats (metro, autobús, ferrocarril o tramvia), fent fins a tres transbordaments dins la primera zona tarifària. El preu del pack és de 52 euros i permet un estalvi del 27,58% (1,98 euros menys) per viatge + desplaçament dins la 1a corona tarifària. Consulteu el fullet informatiu.

Pel que fa als desplaçaments amb TEISA, s'ha posat a disposició de l'usuari el Pack "Ripollès-Barcelona" de 7 zones, que està format per una targeta recarregable de 10 viatges TEISA i un títol integrat T-10 d'una zona. El preu del pack és de 52 euros i permet un estalvi d'entre el 31 i el 44% per viatge segons des de quin punt es realitzi el desplaçament (Per exemple: Ripoll o Camprodon). Consulteu el fullet informatiu.

Més informació: web del Departament de Territori i Sostenibilitat

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page