Ensenyament

Portada » Ensenyament
ensenyament

El Consell Comarcal del Ripollès gestiona el servei de transport i menjador escolar delegats per la Generalitat de Catalunya. A continuació trobareu informació detallada referent al servei d’ensenyament a la nostra comarca. Per més informació podeu contactar amb el servei a través del formulari o telèfon que trobareu al final d’aquesta pàgina.

SOL·LICITUDS CURS 2019-2020

Igual que al curs passat, podeu fer totes les sol·licituds telemàticament d’ajuts de menjador i de transport escolar. Aquí trobareu una guia amb instruccions sobre com fer-ho:

ℹ Guia per a les sol·licituds telemàtiques d’ajuts d’ensenyament 

(actualitzada el 9 de maig de 2018)

 

Als desplegables següents, trobareu els formularis per sol·licitar les ajudes. 

⚠ Important: guardeu els fitxers PDF a l’ordinador abans d’omplir-los.

Les sol·licituds també es poden demanar presencialment a la seu del consell comarcal de dilluns a divendres, de 12.30 a 15 h. També es fa atenció descentralitzada. Consulteu al mateix centre d’escolarització el dia i l’horari que s’hi presta aquest servei o truqueu al 972 70 32 11.

A partir d’aquest curs, per poder accedir als ajuts de transport o menjador escolars caldrà que, a l’hora de la petició, l’alumne beneficiari disposi d’un DNI o NIE vigent. Per tant, no s’acceptaran peticions on no figuri el seu número de document.

ℹ| Més informació

ℹ| Com obtenir o renovar el DNI, el NIE o el passaport

Targetes moneder durant el COVID-19

Arran del tancament dels centres d’ensenyament, tampoc es presten els serveis de transport i menjador escolar. Per als beneficiaris de beca menjador, hem distribuït unes targetes moneder per compensar els costos derivats de la manca de servei.

ℹ| Informació sobre les targetes menjador

❓| Preguntes freqüents sobre les targetes menjador

COMISSIÓ D'ENSENYAMENT DEL RIPOLLÈS

La Comissió d’Ensenyament del Ripollès és un òrgan consultiu i de debat, en cap cas de decisió, per acordar sistemàtiques de treball conjuntes entre el Consell Comarcal del Ripollès, els centres escolars, el Servei Educatiu del Ripollès i els ajuntaments. El seu àmbit de treball se circumscriu en els serveis de transport i menjador escolar  (ajuts de menjador i gratuïtats, rutes i horaris del transport escolar, organització d’activitats, etc), que són les competències que té delegades el consell.
Aquest òrgan està presidit per la consellera comarcal d’Ensenyament, Dolors Cambras.
 
comissio-ensenyament-ripolles-mar17

Contacteu amb nosaltres

[contact-form-7 id=”16030″]

Persona de contacte: Araní Cardoso

Telèfon: 972 70 32 11 – ext. 246

Horari: Telefònicament de dilluns a divendres de 13 a 15 h.

 

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page