Ensenyament

Portada » Ensenyament
ensenyament

El Consell Comarcal del Ripollès gestiona el servei de transport i menjador escolar delegats per la Generalitat de Catalunya. A continuació trobareu informació detallada referent al servei d’ensenyament a la nostra comarca. Per més informació podeu contactar amb el servei a través del formulari o telèfon que trobareu al final d’aquesta pàgina.

SOL·LICITUDS CURS 2019-2020

A partir d’aquest curs, per poder accedir als ajuts de transport o menjador escolars caldrà que, a l’hora de la petició, l’alumne beneficiari disposi d’un DNI o NIE vigent. Per tant, no s’acceptaran peticions on no figuri el seu número de document.

ℹ| Més informació

ℹ| Com obtenir o renovar el DNI, el NIE o el passaport

SOL·LICITUDS CURS 2018-2019

A partir d’aquest curs podreu fer totes les sol·licituds telemàticament. Trobareu els formularis per tramitar-les en els desplegables d’aquest apartat.

ℹ Guia per a les sol·licituds telemàtiques d’ajuts d’ensenyament 

(actualitzada el 9 de maig de 2018)

 

COMISSIÓ D'ENSENYAMENT DEL RIPOLLÈS

La Comissió d’Ensenyament del Ripollès és un òrgan consultiu i de debat, en cap cas de decisió, per acordar sistemàtiques de treball conjuntes entre el Consell Comarcal del Ripollès, els centres escolars, el Servei Educatiu del Ripollès i els ajuntaments. El seu àmbit de treball se circumscriu en els serveis de transport i menjador escolar  (ajuts de menjador i gratuïtats, rutes i horaris del transport escolar, organització d’activitats, etc), que són les competències que té delegades el consell.
Aquest òrgan està presidit per la consellera comarcal d’Ensenyament, Dolors Cambras.
 
comissio-ensenyament-ripolles-mar17

Contacteu amb nosaltres

Persona de contacte: Carme Panadero

Telèfon: 972 70 32 11 – ext. 246

Horari: Telefònicament de dilluns a divendres de 13 a 15 h.

 

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page