Joventut del Ripollès
Portada 9 Joventut del Ripollès
Joventut del Ripollès capçalera

El consell comarcal disposa d’un servei tècnic especialitzat en matèria de Joventut que ofereix suport als municipis de la comarca en el disseny, desenvolupament i execució dels projectes i programes adreçats als joves. Joventut del Ripollès desplega les polítiques de joventut en matèria d’emancipació a la comarca. Una tasca que realitza en coordinació amb altres agents del territori implicats en cada àmbit: educació, feina, habitatge, salut, participació, lleure i mobilitat. Tot, per oferir als joves els serveis d’informació, orientació, assessorament, acompanyament i tramitació, entre altres. Joventut del Ripollès desenvolupa totes aquestes accions a través de diversos serveis. Entre ells hi ha les Tardes joves, els punts joves dels instituts, el projecte de Brigades joves, els ajuntaments juvenils i el servei d’atenció i assessorament d’Oficina jove.

DE FESTA AMB BUS

Amb el carnet De festa amb bus podràs anar a diferents festes majors de la comarca. Aconsegueix el carnet i gaudeix d ela festa sense haver d’agafar el cotxe.

INICIA'T AL TEATRE

L’equip de Joventut del Ripollès amb el suport econòmic de la Diputació de Girona, ha preparat uns tallers formatius de teatre que conclouen amb un espectacle final de mim per a aquest estiu. Si tens entre 13 i 25 anys, t’interessa el teatre i vols aprendre noves tècniques d’actuació teatral, apunta’t! Farem una formació de l’1 al 12 de juliol que conclourà amb un espectacle de mim el 13 de juliol. La inscripció és totalment gratuïta!

ESTIU JOVE A RIBES DE FRESER

Aquest estiu a Ribes de Freser tens una proposta molt engrescadora. Si tens entre 12 i 16 anys coneix l’Estiu Jove de Ribes de Freser.

ENQUESTA PLANS LOCALS DE JOVENTUT

L’equip de Joventut del Ripollès està en plena fase de diagnosi per al disseny dels Plans Locals de Joventut 2024-2028 de diferents municipis. Aquests, són el document que marcarà les polítiques i els àmbits d’actuació en matèria de joventut durant els propers quatre anys.

És per això que si tens entre 12 i 30 anys, necessitem la teva opinió i t’agrairem que dediquis uns minuts a respondre aquesta enquesta anònima. Veuràs que hi ha una enquesta per a joves de 12 a 16 anys, i una segona enquesta per a joves de més de 16 anys.

Moltes gràcies!

UNIVERS JOVE

L’Univers Jove és la fira d’orientació acadèmica que es realitza a Ripoll anualment durant els primers mesos de l’any, un espai on les persones joves poden descobrir el seu futur acadèmic i informar-se de diferents estudis. A banda del dia de l’Univers Jove, es disposa de la pàgina web https://universjove.cat on les i els joves poden trobar informació d’interès sobre el seu futur, com també, tot el recull de centres de la comarca que ofereixen estudis postobligatoris.

NOTÍCIES DE JOVENTUT

INFORMACIÓ D'INTERÈS

ON SOM

Ripoll · El Galliner

Plaça de l’1 d’octubre, 6.
Dilluns: de 15:00 a 19 h
Dimarts: de 15:00 a 19 h
Dimecres: de 9 a 13 h i de 15:00 a 19 h
Dijous: de 15:00 a 19 h
Divendres: de 9 a 13 h

Sant Joan de les Abadesses · El Palmàs

Carrer de Jaume Nunó, 4. Equipament temporalment tancat

CONTACTEU AMB JOVENTUT DEL RIPOLLÈS

· Contacte genèric Joventut del Ripollès: 972 700 717 · joventut@ripolles.cat (Albert López)
· Oficina jove: 625 434 767 · joventut@ripolles.cat (Albert López)
· Suporta a l’’ocupació juvenil: 634 764 446 · garantiajuvenil@ripolles.cat (Isabel Gómez)
· Coordinació comarcal: 972 70 32 11 · joventutcomarcal@ripolles.cat (Laura Vidal)

· Ripoll: 630 785 704 · joventut@ajripoll.cat (Albert Rivas)
· Sant Joan: 972 722 357 · joventut@santjoandelesabadesses.cat (Anna Julvé)
· Vall del Freser: 634 764 449 · joventutvfreser@ripolles.cat (Mercè Ferrer)
· Vall del Ter: 634 764 448 · joventutvter@ripolles.cat (Neus Bosch)

Compartiu-ho amb: