Joventut del Ripollès

Portada » Joventut del Ripollès
Joventut del Ripollès

El consell comarcal disposa d’un servei tècnic especialitzat en matèria de Joventut que dóna suport als municipis de la comarca en el disseny, desenvolupament i execució dels projectes i programes adreçats als joves. Joventut del Ripollès desplega les polítiques de joventut en matèria d’emancipació a la comarca. Una tasca que realitza en coordinació amb altres agents del territori implicats en cada àmbit: educació, feina, habitatge, salut, participació, lleure i mobilitat. Tot, per oferir als joves els serveis d’informació, orientació, assessorament, acompanyament i tramitació, entre altres.

Joventut del Ripollès desenvolupa totes aquestes accions a través de diversos serveis. Entre ells hi ha les Tardes joves, els punts joves dels instituts, el projecte de Brigades joves, l’intercanvi Erasmus plus, el servei d’atenció i assessorament d’Oficina jove o el programa de lleure Gaudeix tot l’any.

NOTÍCIES DE JOVENTUT

INSTAL·LACIONS JUVENILS

Contacteu amb l'Oficina Jove del Ripollès

Joventut del Ripollès

Persona de contacte: Albert López

Telèfon: 972 70 07 17
625 43 47 67 (també WhatsApp)

Horari:
Dimarts i dijous: de 16 a 20 h
Dimecres: de 9 a 13 i de 16 a 20 h
(dilluns, dissabte i diumenge: tancat)

Plaça de l’1 d’octubre, 6
17500 Ripoll

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page