Salutació del president del Consell Comarcal del Ripollès

Portada » Salutació del president
Joan Manso

Benvolguts/des,

 

Acabeu d’accedir al web del Consell Comarcal del Ripollès. Com a president d’aquesta institució, us dono la més sincera benvinguda.

En ple segle XXI, les administracions locals tenim el repte immens de modernitzar-nos, amb un desig últim, el de simplificar-nos, esdevenint cada dia més eficients, àgils i profundament transparentsEsdevinc president d’aquesta institució amb un objectiu clar i passatger: sumar esforços per ser cada vegada més propers i útils als dinou municipis de la comarca.

Us recomano que defugiu els sentimentalismes i els tòpics de pertinença quan penseu en el Ripollès. Som davant d’una conformació territorial pensada per crear un espai de cooperació municipal al servei de dinou municipis amb identitats pròpies però reptes compartits. I és que no en va, la nostra vocació no és la del lideratge; ens satisfà pensar que som útils als nostres ajuntaments per prestar serveis als ciutadans. Simplement això, un gran equip humà al servei d’unes corporacions locals obligades a afrontar reptes majúsculs. Us asseguro que només la cooperació municipal ens permetrà sumar esforços i fer front als reptes mantenint un model d’autonomia local d’èxit i de treball.

De nou, benvinguts a la casa de treball dels nostres ajuntaments que, per extensió, és també la vostra!

 

Joan Manso i Bosoms

El president

SEGUEIX L'ACTIVITAT DEL PRESIDENT

CONTACTA AMB EL PRESIDENT

A través d’aquest formulari podeu fer arribar al President del Consell Comarcal les vostres consultes, suggeriments i aportacions. 

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page