Presentació de la Tria de mulats d’Espinavell 2008

3 d'octubre de 2008

El president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez i l’alcalde de Molló, Lluís Pairó, juntament amb representants de Caixa de Girona, patrocinadors de l’esdeveniment, han presentat aquest divendres en roda de premsa, a la seu del Consell Comarcal del Ripollès l’edició 2008 de la Tria de mulats d’Espinavell que tindrà lloc, com cada any, el dia 13 d’octubre.

Tant el president del Consell com l’alcalde han destacat la importància d’aquest fira com a referent d’enorme rellevància en el sector primari del Ripollès que ha de contribuir a posar en valor la qualitat dels productes de la comarca.

 
La Tria de mulats d’Espinavell ha esdevingut amb els anys una activitat amb un gran atractiu turístic, com ho demostra els milers de visitants que cada any s’acosten fins a les planes d’Espinavell, per veure aquest espectacle que consisteix bàsicament en separar els poltres de les seves mares en un entorn de gran atractiu natural i paisatgístic.

A més de la vessant turística, la tria de mulats també és un punt de trobada per a tots els representants del sector primari de la demarcació de Girona, en el qual aquests posen en comú les seves inquietuds i intercanvien impressions sobre la situació del sector.

Aquest any seran uns 300 els caps de bestiar que baixaran fins a planes d’Espinavell en una jornada que es complementa amb una exposició de bestiar equí, una fira comercial amb productes artesanals, a més del lliurament de premis als millors exemplars.

Compartiu-ho amb: