Cicle de Cinema en català

22 d'octubre de 2008

El cicle de cinema infantil en català (CINC)

Dissabte dia 1 de novembre començarà el cicle de tardor del CINC a la comarca del Ripollès. Constarà de 5 pel·lícules, que es projectaran al Teatre-Cinema Comtal, de Ripoll, cada dissabte del mes de novembre, a les 18.15.

Enguany, la programació consta de les pel·lícules següents: Space Chimps, Indiana Jones i el regne de la calavera de cristall, Wall.E, Kung Fu panda, i En Doraemon i les mi i una aventures.

En la campanya de tardor hi participa activament la Unió de Botiguers de Ripoll, que regala unes 1.300 entrades, aproximadament, des de les botigues associades a l’entitat. La UBR valora molt positivament aquesta iniciativa, en el marc d’una campanya de promoció del comerç de la vila, i que permet també fomentar el cinema infantil en català. A més de les entrades, la Unió de Botiguers també col·labora en la difusió del cicle als mitjans de comunicació.

Val a dir que es tracta d’una activitat ben consolidada, que al Ripollès es va iniciar l’any 2003 i a la qual s’han anat afegint moltes altres comarques, sobretot gironines. El CINC consta de dos cicles a l’any, un es fa a la primavera, i l’altre, a la tardor. La campanya compta amb el suport del Circuit Urgellenc, la Secretaria de Política Lingüística i el Servei Comarcal de Català del Ripollès.

Descarrega’t el programa

Compartiu-ho amb: