Visita a la planta de tractament d’envasos de Berga

4 de novembre de 2008

El conseller comarcal de Medi Ambient del Consell Comarcal del Ripollès i la Cap d’àrea de Medi Ambient i Cooperació Municipal van visitar la passada setmana la planta de tractament d’envasos de Containers del Berguedà, a Berga. Aquest és el centre receptor designat per l’Agència de Residus Catalunya on el Ripollès ha de portar els envasos recollits a la comarca per a procedir al seu tractament.

La visita va ser d’allò més satisfactòria ja que es va poder comprovar in situ que el procés de tractament i gestió d’aquests subproductes es duu a terme d’una manera molt acurada i va quedar palès que els envasos que arriben a la planta es valoritzen al màxim amb uns impropis que no arriben ni al 5%. Tot un exemple.

Actualment els percentatges de recollida d’envasos al Ripollès són del 18%, (exceptuant Sant Joan de les Abadesses, en el que el percentatge arriba al 83% degut al servei de recollida domiciliària).
 

 

Compartiu-ho amb: