Inici del curs de socorrisme subvencionat pel Consell Comarcal

10 de novembre de 2008

El passat dissabte 8 de novembre, va tenir lloc al municipi d’Ogassa, la presentació del Curs de Socorrisme Bàsic impartit per Creu Roja Ripoll i organitzat i subvencionat íntegrament per l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal de Ripollès.

 
La iniciativa del curs, sorgeix del pla comarcal de joventut i respon a les demandes dels joves de la comarca en termes de formació i ocupació donat que aquesta formació, a més de ser un aprenentatge personal, dóna dret a l’expedició del carnet de socorrista necessari per a treballar en l’àmbit del transport sanitari.

Així doncs, el curs que s’impartirà els dissabte alterns fins a final d’any, i cal destacar l’èxit de la convocatòria amb 20 alumnes d’arreu de la comarca.

El Conseller comarcal de Joventut, Sr. Pólux Lluch va destacar: “ Estic molt satisfet pel fet que una activitat d’abast comarcal, però que es realitza físicament en un poble petit com Ogassa , hagi tingut tanta afluència de joves dels diferents municipis de la comarca”.

Compartiu-ho amb: