Presentació del taller de musicoteràpia

13 de novembre de 2008

El dia 11 de novembre es va presentar a la seu del Consell Comarcal el taller de musicoteràpia que impartirà l’Escola Comarcal de Música, als alumnes del Centre d’Educació Especial Ramon Suriñach de Ripoll.

 
En aquesta presentació va participar, a més del president del Consell Comarcal representants de l’escola i de l’AMPA d’aquesta, així com la professora que impartirà aquest taller.

La iniciativa, sense precedents ni a la nostra comarca ni a les comarques veïnes, té com a objectiu estimular a l’alumne, utilitzant la música com a llenguatge vehicular, per augmentar així el seu grau d’expressió i coneixement.

Cal dir que la música es complementarà amb altres arts com la pintura i la dansa per contribuir a l’augment dels estímuls que permetin que les relacions de l’alumne tant familiars com socials siguin més satisfactòries.

Es preveu dedicar una hora setmanal a aquest taller que s’allargarà fins a final de curs i en el qual prendran part 20 alumnes.

Compartiu-ho amb: