Els consells comarcals del Ripollès i la Cerdanya, guardonats als IV premis CATCert de signatura electrònica

25 de novembre de 2008

El passat dia 19 de novembre van tenir lloc a Barcelona les V Jornades de Signatura Electrònica, organitzades per l’Agència Catalana de Certificació. Aquest acte va cloure amb la cerimònia de lliurament dels IV Premis CATCert de signatura electrònica.
Durant dos dies més de 900 càrrecs electes i tècnics de les administracions públiques i representants d’empreses privades han debatut a l’entorn del desenvolupament i de la implantació de la signatura electrònica i la identitat digital.
 
Enric Pérez i Joan Pous, presidents dels consells comarcals del Ripollès i la Cerdanya, respectivament, van recollir de mans de Jordi López i Benasat, director general de Localret, el guardó per la millor iniciativa dels governs locals petits i mitjans per la feina desenvolupada per l’Oficina Virtual de Recaptació dels dos consells comarcals. Aquesta iniciativa permet fer la tramitació de tributs evitant desplaçaments, de manera ràpida i segura, beneficiant no només als residents a aquestes dues comarques sinó també a tots aquells que hi tenen en aquests municipis la seva segona residència.

Aquest servei virtual el podeu trobar en aquest mateix lloc web del Consell Comarcal clicant en l’enllaç de l’oficina virtual de recaptació.

Compartiu-ho amb: