Sessions informatives del programa d’ajuts Leader

24 de febrer de 2009

El Grup d’Acció Local Leader Ripollès, Ges Bisaura treballa per a fomentar noves activitats que permetin diversificar i complementar l’activitat econòmica, incrementar el nivell de rendes de la població i contribuir a la creació de llocs de treball tot aprofitant els recursos i el potencial del propi territori a partir de l’aplicació del programa Leader pel desenvolupament rural.

Per tal de facilitar la informació necessària a totes les persones interessades s’han convocat unes sessions de presentació del Programa Leader 2007-2013, Convocatòria ajuts 2009, amb el següent calendari.

Ripollès

Ajuntament de Planoles (Vall de Ribes): 2 de març a les 19:00 hores

Consorci Ripollès Desenvolupament (Baix Ripollès): 5 de març a les 17:00 hores

Ajuntament de Llanars (Vall de Camprodon): 5 de març a les 20:00 hores

Compartiu-ho amb: