El Consell Comarcal subvenciona la compra d’un emissor mòbil per a les associacions de protecció civil de la comarca

21 de març de 2009

El dijous dia 19 de març el president del Consell Comarcal va presentar, en companyia dels presidents de les associacions de protecció civil de la comarca, un nou emissor mòbil subvencionat pel Consell amb l’objectiu de contribuir a la millora del servei que presten els voluntaris de protecció civil.
Aquest aparell es pot col·locar estratègicament en el punt més adequat del territori davant de possibles emergències, cosa que permet solucionar els problemes de cobertura amb els quals topen els membres de protecció civil quan han d’actuar en zones fosques que dificulten la comunicació amb els altres cossos de seguretat.

El president va agraïr la tasca que desenvolupen els voluntaris de protecció  civil i els va oferir el seu suport per seguir col·laborant en el futur.

L’aparell donarà servei a totes les associacions de la comarca en funció de les necessitats del moment.

Compartiu-ho amb: