En marxa el Bus de les Festes Majors del Ripollès

21 d'abril de 2009


Torna el Bus de les Festes, el servei gratuït d’autobusos per a tots els joves de la comarca que vulguin anar a les festes majors del Ripollès sense necessitat de tocar el cotxe. Els servei s’inicia amb la festa major de Ripoll, els dies 8 i 9 de maig, i finailtzarà per la festa major de Campdevànol, el dia 19 de setembre.

Ja es poden sol·licitar els carnets al Consell Comarcal, els ajuntaments o als IES i SES de la comarca. La novetat d’enguany és que el carnet servirà per les propers edicions i no caducarà. Només caldrà renovar-lo en cas de pèrdua.

Cal recordar que als menors d’edat es demanarà l’autorització dels pares, que s’entregarà una normativa als usuaris del bus juntament amb el carnet i que el bus disposarà de personal de seguretat per garantir el bon funcionament del servei.

Les festes majors que oferiran el servei gratuït de transport seran: Ripoll (8 i 9 de maig), Camprodon (20 de juny), Queralbs (25 de juliol), Pardines (1 d’agost), Les Llosses (14 d’agost), Ribes de Freser (15 d’agost), Planoles (22 d’agost), Vallfogona de Ripollès (29 d’agost), Gombrèn (5 de setembre), Sant Pau de Segúries (5 de setembre), Sant Joan de les Abadesses (12 de setembre) i Campdevànol (19 de setembre).

L’any 2008 es van realitzar 1.500 usos i es van expedir un total de 84 carnets, xifres similars a les del 2007.

Consulteu els horaris del Bus de les Festes 2009:
Pàgina 1
Pàgina 2

Compartiu-ho amb: