Lliurament dels Premis Literaris Infantils i Juvenils Joan Triadú

21 d'abril de 2009

El divendres 24 d’abril la seu del Consell Comarcal del Ripollès acollirà el lliurament dels Premis Literaris Infantils i Juvenils Joan Triadú, que enguany arriben a la 18a edició. L’acte començarà a les 6 de la tarda.

Aquest certamen, amb el qual el Consell Comarcal vol estimular la creació literària entre els més joves, així com difondre la figura de l’escriptor ribetà Joan Triadú i Font, ha tingut enguany un total de 99 treballs presentats, després d’haver passat una preselecció per part dels diferents centres.

Han estat premiats un total de 24 treballs repartits en quatre categories, establertes en funció dels cursos escolars dels participants:

CATEGORIA A: 3r i 4t de primària. 3 premis de poesia i 3 premis de narració lliure.
CATEGORIA B: 5è i 6è de primària. 3 premis de poesia i 3 premis de narració lliure.
CATEGORIA C: 1r i 2n d’ESO. 3 premis de poesia i 3 premis de narració lliure.
CATEGORIA D: A partir de 3r d’ESO. 3 premis de poesia i 3 premis de narració lliure.

Els centres que han participat enguany són: CEIP Dr. Robert i SES Germans Vila-Riera de Camprodon; CEIP Joan Maragall, Escola Salesiana Santa Maria, Escola Vedruna, CEIP Tomàs Raguer i IES Abat Oliba de Ripoll; SES Joan Triadú de Ribes de Freser, CEIP Pirineu de Campdevànol i CEE Ramon Surinyach de Ripoll.

A l’acte de lliurament de premis hi assistirà el Sr. Joan Triadú i Font.

Compartiu-ho amb: