Una hora menys per anar de Ripoll a Girona en bus

21 d'abril de 2009

A partir del dimarts dia 21 d’abril han entrat en funcionament nous serveis de bus “exprés” entre Ripoll i Girona, amb parades a Sant Joan de les Abadesses i Olot, amb una durada de trajecte d’1 hora i 50 minuts, fet que implica un estalvi de fins a 1 hora respecte a alguns dels serveis convencionals actuals.

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques ha implantat 5 nous serveis ràpids entre Ripoll i Girona, fent només dues parades a Sant Joan i a Olot. Seran gestionats per l’empresa TEISA i combinaran amb altres línies locals ja existents. Aquests 5 nous serveis, sumats als 3 de la línia convencional que es convertiran en exprés, fan que l’oferta total sumi 8 expedicions ràpides diàries (sortides de Ripoll a les 6:40h, les 7:40h, les 13:40h i les 18:15h; sortides des de Girona a les 14:15h; les 16:15h; les 18:15h i les 20:15h).
 

ELs nous serveis van ser presentats el mateix dia d’entrada en funcionament, el 21 d’abril, a l’estació d’autobusos de Ripoll pel Director General de Transport Terrestre, Manuel Villalante; el coordinador dels Serveis Territorials del DPTOP a Girona, Ramon Ceide; el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez; l’alcaldessa de Ripoll, Teresa Jordà, i l’alcalde de Sant Joan de les Abadesses, Ramon Roqué, (tots ells a les fotos) entre d’altres autoritats.

Tots plegats van coincidir a destacar la importància d’aquests nous serveis per afavorir el nombre d’usuaris de transport públic i millorar un servei molt útil per enllaçar el Ripollès amb un centre administratiu i de serveis tan important com és Girona.

Els 5 nous serveis es sumaran als 11 de convencionals que fins ara s’oferien (3 d’ells passaran a ser exprés) i suposaran una inversió anual de 104.561 euros per part de la Generalitat.

Compartiu-ho amb: