El Consell acull el repartiment de premis de les Curses de Muntanya del 2008

4 de maig de 2009

La Federació d’Entitats Exursionistes de Catalunya va lliurar els premis de la Copa Catalana de Curses de Muntanya i del Circuit Català de Curses de Muntanya de l’any 2008 el dissabte 2 de maig passat a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès. L’acte es va organitzar coincidint amb la Cursa de Mossos d’Esquadra-Sant Amand, que es va fer l’endemà a Ripoll.

Abans del repartiment de premis es va presentar oficialment la cursa dels Mossos d’Esquadra. De fet, molts dels assistents eren atletes que hi  van competir i que van aprofitar l’estada per recollir els respectius guardons corresponents a la temporada passada.
 
L’acte el va presidir el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez; el recent president de la Federació Catalana d’Entitats Excursionistes, el santjoaní Daniel Planas; el regidor d’esports de l’ajuntament de Ripoll, Ramon Serra; el president del Club Excursionista de Ripoll, Enric Colomer i el cap de la comissaria dels Mossos de Ripoll, Joan Aloy.
Compartiu-ho amb: