El Consell acull el repartiment de premis de les Curses de Muntanya del 2008

Portada » Notícies » Noticies » El Consell acull el repartiment de premis de les Curses de Muntanya del 2008

El Consell acull el repartiment de premis de les Curses de Muntanya del 2008

Publicat el

La Federació d’Entitats Exursionistes de Catalunya va lliurar els premis de la Copa Catalana de Curses de Muntanya i del Circuit Català de Curses de Muntanya de l’any 2008 el dissabte 2 de maig passat a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès. L’acte es va organitzar coincidint amb la Cursa de Mossos d’Esquadra-Sant Amand, que es va fer l’endemà a Ripoll.

Abans del repartiment de premis es va presentar oficialment la cursa dels Mossos d’Esquadra. De fet, molts dels assistents eren atletes que hi  van competir i que van aprofitar l’estada per recollir els respectius guardons corresponents a la temporada passada.
 
L’acte el va presidir el president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez; el recent president de la Federació Catalana d’Entitats Excursionistes, el santjoaní Daniel Planas; el regidor d’esports de l’ajuntament de Ripoll, Ramon Serra; el president del Club Excursionista de Ripoll, Enric Colomer i el cap de la comissaria dels Mossos de Ripoll, Joan Aloy.
Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page