Xerrada sobre telefonia mòbil per als membres de l’ACPAM

Portada » Notícies » Noticies » Xerrada sobre telefonia mòbil per als membres de l’ACPAM

Xerrada sobre telefonia mòbil per als membres de l’ACPAM

Publicat el

Els drets que tenim els consumidors pel que fa a telefonia mòbil i fixa. Aquest va ser el tema central de la xerrada que es va fer dijous 7 de maig a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès. Un acte dirigit als membres de l’Associació Comarcal per a la Promoció i Ajut als Minusvàlids (ACPAM).

L’acte, que entre d’altres va fer un repàs detallat de totes aquelles informacions que cal saber a l’hora de contractar serveis de telefonia o donar-se de baixa, es va organitzar des de l’Oficina d’Infomació al Consumidor del Consell Comarcal a petició de l’ACPAM. La xerrada va anar a càrrec de la tècnica de consum Sandra Castillo.

Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page