L’Escola Comarcal de Música celebra la II Trobada de pianos

Portada » Notícies » Noticies » L’Escola Comarcal de Música celebra la II Trobada de pianos

L’Escola Comarcal de Música celebra la II Trobada de pianos

Publicat el

Aquest divendres 15 de maig a la tarda, l’Escola Comarcal de Música del Ripollès celebra la II Trobada de pianos a la seu de Ripoll (edifici annex a l’Escola Salesiana). Aquesta és una activitat pensada com a eina pedagògica per a la millora docent i, per tant, hi assistiran tots els alumnes de l’Escola. La trobada dels alumnes s’iniciarà a porta tancada a les sis de la tarda i finalitzarà amb un concert obert a tothom a les vuit del vespre.
Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page