Arriben les activitats d’Anem al riu! a tota la comarca

26 de maig de 2009

Ripoll, Vallfogona de Ripollès, la Vall de Camprodon, Ribes de Freser, Gombrèn, Ogassa, Sant Joan de les Abadesses i Campdevànol. Aquestes són les poblacions que aquest any oferiran activitats lúdiques i educatives entorn dels rius en el marc d’una nova edició de la iniciativa Anem al riu!, organitzada pel Grup de Defensa del Ter amb el suport, entre d’altres, del Consell Comarcal del Ripollès.

Les activitats començaran el 30 de maig a Ripoll amb inflables infantils, un esmorzar popular, una gimcana, un concert de música tradicional amb els Randellaires, la tradicional baixada en barques a la zona de la Font Viva  i un espectacle teatral i piro-musical al Pont d’Olot. L’endemà, el dia 31, es durà a terme l’activitat “Endrecem i observem el bosc de ribera” al Passeig Meridià Verd de Vallfogona de Ripollès. 

Les activitats d’Anem al riu! s’allargaran durant tot el mes de juny amb tallers, caminades populars, itineraris guiats, xerrades, neteges de rius i exposicions que recorreran diverses poblacions de la comarca, entre altres actes. Consulteu el programa d’activitats de l’Anem al riu! 2009.

La iniciativa ha estat organitzada pel Grup de Defensa del Ter i el Centre per a la Sostenibilitat Territorial, amb el suport del Consell Comarcal del Ripollès, l’Agència Catalana de l’Aigua i el Consorci Alba-Ter i la col·laboració dels Ajuntaments de Campdevànol, Camprodon, Ogassa, Ribes de Freser, Ripoll, Sant Joan de les Abadesses, Sant Pau de Segúries i Vallfogona de Ripollès.

Compartiu-ho amb: