Tot a punt per celebrar la 1a Trobada de Joves del Ripollès

27 de maig de 2009

El dissabte dia 30 de maig tindrà lloc la primera edició de la Trobada de Joves del Ripollès a Coll de Jou (Sant Amand, al terme municipal d’Ogassa), un punt de confluència entre les valls del Ter, el Freser i el Baix Ripollès. La voluntat de la trobada és “implicar tots els joves del Ripollès en una activitat conjunta a l’aire lliure i que busca la cohesió comarcal, una diada per fer coneixences i passar-ho bé”, segons el president del Consell, Enric Pérez.

La programació de la trobada és la següent:

11:00h: Trobada a Coll de Jou
De 12:00h a 13:00h: Jocs de coneixença
De 13:00h a 15:00h: Dinar i sobretaula
De 15:00h a 18:00h: Jocs varis (tir amb arc, jocs de cooperació…)
En cas de pluja, les activitats i el dinar es faran a l’Era d’En Serralta (a la vila vella de Sant Joan de les Abadesses)

Tots aquells que ho desitgin podran pujar a peu des de l’església de Sant Pol de Sant Joan de les Abadesses a les 9 del matí, amb un membre del Club Excursionista de Sant Joan com a guia. La jornada té un preu simbòlic de 5 euros, que inclou el dinar i la participació a totes les activitats. Els tiquets es poden adquirir al Consell Comarcal, a tots els ajuntaments de la comarca i als centres cívics dels municipis que en tinguin.

La idea d’aquesta primera trobada de joves va sorgir de la Taula de Regidors de Joventut de la Comarca, creada a finals de 2008. Per tant, la proposta va sorgir dels propis regidors de Joventut dels dinou municipis del Ripollès amb la idea de poder-li donar continuïtat anualment. Segons Pòlux Lluch, conseller comarcal de Joventut “és molt important el treball d’equip que hem fet entre tots els regidors de la comarca, en què tant pes ha tingut la regidora de Setcases com el regidor de Ripoll”. Lluch va dir aquestes paraules en la roda de premsa de persentació de la trobada en què van participar Anna Colomer, regidora de Joventut de Setcases; Enric Pérez, president del Consell i regidor de Joventut de Ripoll i el mateix Lluch com a conseller de Joventut i alhora regidor d’Ogassa.

Consulteu el tríptic d’activitats de la 1a Trobada de Joves del Ripollès.

Compartiu-ho amb: