Toses acollirà la V Diada del Ripollès

28 de maig de 2009

El dissabte 6 de juny, el municipi de Toses i els seus nuclis seran els protagonistes de la Diada del Ripollès, que aquest 2009 arriba a la cinquena edició. La programació inclou un acte acadèmic i institucional a Toses, una actuació dels Randellaires a Nevà i un concert de música clàssica a Fornells de la Muntanya.


La V Diada del Ripollès començarà a les 11 del matí amb la conferència “El nou Estatut d’Autonomia i l’organització territorial de Catalunya”, a càrrec del Doctor Fuentes i Gasó, professor titular de dret administratiu de la Universitat Rovira i Virgili, i es farà a la sala d’actes de l’Ajuntament de Toses.
 

La festa continuarà amb la música dels Randellaires, que a partir de dos quarts d’una del migdia actuaran a la plaça de Nevà. La música també serà l’encarregada de cloure la jornada amb un concert de música clàssica a càrrec dels professors de l’Escola Comarcal de Música del Ripollès, a l’edifici del Museu dels Pastors de Fornells de la Muntanya. Una actuació que començarà a dos quarts de sis de la tarda.

Tot els actes són gratuïts i estan convidats a gaudir-ne tots els habitants de la comarca. La iniciativa està organitzada pel Consell Comarcal del Ripollès, enguany amb la col·laboració de l’Ajuntament de Toses.

Consulteu el cartell de la V Diada del Ripollès.

 

Compartiu-ho amb: