Consell i Generalitat avaluen el bon desplegament dels serveis de telecomunciacions al Ripollès

29 de maig de 2009

El dimecres 27 de maig es va reunir per primera vegada la Comissió de Seguiment del Pla Ripollès Connecta d’extensió dels serveis de comunicacions electròniques al Ripollès, a la seu de la Secretaria de Mitjans de Comunciació de la Generalitat. La trobada va servir per certificar que el pla avança segons el previst i per fer especial èmfasi a l’apagada analògica del proper 30 de juny.

Representants del Ripollès i de la Generalitat van acordar una col·laboració estreta per tal de donar solució a queixes i incidències, tot i que es va insistir que el missatge a donar al ciutadà és que si té alguna incidència s’adreci primer de tot al seu instal·lador de TDT, abans de fer-ho directament al seu ajuntament.

La Secretaria va informar que s’han encès nous repetidors de senyal a Sant Joan de les Abadesses, Setcases, Gombrèn i la Farga de Bebiè i va constatar la bona col·laboració entre ajuntaments, Consell i Generalitat per la cessió de terrenys per a la construcció de les torres de telecomunicacions que falten instal·lar a la comarca.

En definitiva, la trobada va servir per constatar que el pla, que preveu 64 actuacions a la comarca fins al 2010 per valor de cinc milions d’euros, avança segons el previst. 

Per part del Ripollès, a la reunió hi van assistir el president i els vicepresidents del Consell Comarcal, Enric Pérez, Carme Freixa i Josep Rossell respectivament; el conseller comarcal de Noves Tecnologies, Roger Peñarroya, i el cap de l’oposició al Consell, Miquel Rovira. Per part de la Secretaria de Mitjans de Comunicació, hi van ser presents el director i el coordinador territorial de Pla Catalunya Connecta, Anton Soler i Marcel Escudé (a la foto) respectivament.

 

Compartiu-ho amb: