Els alumnes de 4rt de primària del Salesians visiten el Consell Comarcal

29 de maig de 2009

Els 26 alumnes de quart de primària de l’escola dels Salesians de Ripoll han visitat aquest divendres 29 de maig al matí el Consell Comarcal del Ripollès per conèixer de prop la institució i el seu funcionament.

Com si fossin consellers comarcals, els alumnes, que aquest curs estan estudiant a fons tots els aspectes de la comarca, s’han assegut al voltant de les taules de la sala d’actes i han anat fent preguntes al president de l’ens, Enric Pérez. Qüestions formals com de qui depèn el Consell, si hi ha moltes queixes a la comarca, què s’ha de fer per ser president, d’on es treuen els diners, si la crisi ha afectat la institució, quins serveis s’ofereixen, etc. I qüestions més curioses com si al president li agradaria que l’imitessin al programa Polònia, si estava satisfet de com ha quedat la plaça Nova de Ripoll, si els consellers sempre s’asseuen al mateix lloc durant les reunions o si el consell s’encarrega de la Comissió de Festes de Ripoll.

Després de contestar les preguntes dels alumnes, Enric Pérez, els ha fet una visita guiada per la seu del Consell Comarcal.

Compartiu-ho amb: