Primera reunió del Consell Rector del Govern Territorial de Salut del Ripollès

29 de maig de 2009

El dijous 28 de maig a la tarda va tenir lloc la primera reunió del Consell Rector del Govern Territorial de Salut del Ripollès, presidit per la Delegada de Salut a Girona, Marta Pedrerol.

Durant la reunió, que va tenir lloc a la seu del Consell Comarcal, es va nomenar un vicepresident, que serà el president del Consell, Enric Pérez, i es van presentar el futur Pla Estratègic del Govern Territorial de Salut, el Programa de prescripció d’exercici físic per a la salut i el desplegament de la implantació de la Recepta electrònica.

A partir d’ara el Consell Rector treballarà per constituir el Consell de Salut, l’òrgan de participació ciutadana que servirà per decidir en matèria de salut al Ripollès.

Per part del Ripollès, a la reunió hi van ser presents el president del Consell, Enric Pérez; les alcaldesses de Ripoll, Teresa Jordà, i Campdevànol, Núria López; l’alcalde de Sant Joan, Ramon Roqué, i el regidor de l’ajuntament de Camprodon, Martí Pujol.

 

Compartiu-ho amb: