Una quarantena de joves a la trobada de Coll de Jou

1 de juny de 2009

La primera Trobada de Joves del Ripollès, celebrada el dissabte dia 30, va aplegar una quarantena de persones a Coll de Jou. Allà es van celebrar jocs i un dinar popular. L’organització, el Servei de Joventut del Consell Comarcal i les regidories de Joventut de tot el Ripollès, no descarta repetir-la de cara a propers anys.

Tot i que la trobada no començava oficialment fins a les onze del matí, uns quants, una quinzena, van optar per pujar a peu a primera hora des de Sant Joan de les Abadesses. Un cop a Coll de Jou la jornada va consistir a fer jocs de coneixença, un dinar popular amb una fideuà com a menú principal i, després de la sobretaula, es van fer més jocs.
 

La primera Trobada de Joves del Ripollès va sorgir de la Taula de Regidors de Joventut de la Comarca, creada a finals de 2008, i s’ha organitzat sota la coordinació del Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès.
Compartiu-ho amb: