Visites guiades i exposició de documents restaurats a l’Arxiu Comarcal del Ripollès

9 de juny de 2009

Del 8 al 14 de juny es commemora la Setmana Internacional dels Arxius i l’Arxiu Comarcal del Ripollès s’ha adherit a la iniciativa amb l’organització de dues visites guiades i una exposició de tots els documents que s’han restaurat des que l’any 2001 es va inaugurar el centre.

El dia 9 de juny es commemora el 60è aniversari de la fundació del Consell Internacional d’Arxius, organisme no guvernamental que vetlla i té cura de la pràctica arxivística arreu del món. Al voltant d’aquesta data, la Subdirecció general d’Arxius i Gestió Documental del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, ha establert la Setmana Internacional dels Arxius amb l’objectiu d’apropar els centres d’arxiu a la ciutadania i ensenyar les tasques fetes durant els últims anys.

Això és el que farà aquests dies l’Arxiu Comarcal del Ripollès. Per una banda, ha organitzat visites guiades al centre, d’una hora de durada, que tindran lloc el dimecres 10 de juny a les 7 de la tarda i el divendres 12 de juny a la una del migdia. D’altra banda, s’ha creat una exposició amb els documents restaurats des del 2001, any d’obertura del centre, que es podrà visitar el dia 10 de juny de 5 a 7 de la tarda i els dies 11 i 12 de juny de les 9 del matí a la una del migdia.

Compartiu-ho amb: