El Consell acull una jornada informativa sobre la TDT per a professionals

10 de juny de 2009

El dimecres dia 10 de juny el Consell Comarcal ha acollit una jornada informativa sobre la TDT adreçada únicament a professionals del sector de les comarques del Ripollès i la Garrotxa. La jornada ha estat organitzada pel Gremi de Comerciants d’Electrodomèstics amb el suport de la Secretaria dels Serveis de Mitjans de Comunicació de la Generalitat. 

La jornada ha comptat amb molt poca assistència per part dels comerciants del sector, però ha servit per donar detalls tècnics dirigits exclusivament a ells.  Per això, entre d’altres, se’ls ha fet entrega d’una guia TDT per a professionals. Hi han participat el director del Programa d’Impuls de la Transició a la TDT de la Generalitat, Daniel Condeminas; el Secretari General del Gremi de Comerciants d’Electrodomèstics, Miquel Devesa, i un assessor del Gremi en implantació de TDT, Eduard Deulofeu.
Compartiu-ho amb: