S’obre el període d’esmenes per fer aportacions al Pacte de les Infraestructures del Ripollès

16 de juny de 2009

Des del dimarts 16 de juny i fins al dilluns 29 de juny s’ha obert un període d’esmenes perquè entitats i agents del territori diguin la seva en la definició del Pacte Comarcal de les Infraestructures del Ripollès. Des del Consell Comarcal es fa una crida a la ciutadania a consultar el document, que es pot descarregar des d’aquesta pàgina.

Un cop recollides les conclusions de la jornada participativa de definició de propostes que va tenir lloc el dia 18 d’abril passat a la seu del Consell Comarcal del Ripollès, s’ha tancat un primer document que el dimarts 16 de juny es va fer arribar a tots els participants de la jornada, així com a entitats i agents del territori, juntament amb un model per poder fer les esmenes pertinents.

Des del Consell Comarcal es fa una crida a la ciutadania a participar en aquest procés. Tot aquell qui vulgui consultar el document pot  descarregar-se’l des d’aquí i fer les esmenes seguint el model que també s’ofereix:

Pacte Comarcal de les Infraestructures del Ripollès
Full d’esmenes

Transcorreguts els 15 dies per presentar les esmenes i un cop recollides es revisaran, agruparan i ordenaran per poder-les treballar, es farà una reunió amb el grup motor del Pacte per tancar el document i, finalment, se’n farà una presentació oficial, que es calcula que es podrà fer a mitjan juliol.

Recordem que el Pacte ha de servir per establir un diagnòstic unitari sobre la situació de les infraestructures al Ripollès, articular un conjunt de propostes de consens amb experts i ciutadania sobre les infraestructures del futur a la comarca, i disposar d’una eina que permeti agilitzar les negociacions de les inversions al Ripollès amb les administracions d’àmbit català, espanyol i europeu. Es va iniciar el mes d’octubre passat amb una primera fase de diagnosi i es va continuar amb una segona fase de definició de propostes a través d’una jornada participativa que va tenir lloc el mes d’abril.

Compartiu-ho amb: