Comença el primer curs d’interpretació de l’obra pianística de Haydn

Portada » Notícies » Noticies » Comença el primer curs d’interpretació de l’obra pianística de Haydn

Comença el primer curs d’interpretació de l’obra pianística de Haydn

Publicat el

L’Escola Comarcal de Música del Ripollès posa en marxa el primer curs d’interpretació de l’obra pianística de Franz Joseph Haydn. El curs, obert a alumnes de Grau Mitjà i Superior, tindrà lloc el dijous i divendres 9 i 10 de juliol a la seu de Ripoll (C/Vinyes, 2) amb el següent horari: de 10h a 13h i de 16h a 18h.

Les activitats que es duran a terme seran classes col·lectives de piano, una audició i anàlisi de diverses obres de Haydn (simfonies i quartets de corda), una conferència sobre l’ornamentació específica del compositor austríac i els instruments utilitzats i una audició d’obres a càrrec de pianistes del present i del passat.

El curs anirà a càrrec de Miquel Jorba, professor de piano del centre ripollès i de les escoles municipals de música de Manlleu i Sant Julià de Vilatorta. Jorba va fer els seus estudis de Grau Mig i Superior a l’Acadèmia “Ars Nova” de Barcelona i els va completar amb estudis a Viena (Àustria) i Blonay (Suïssa). Al llarg d’una dilatada trajectòria com a professor i intèrpret, ha rebut diverses distincions com el diploma d’honor i el premi especial del jurat al millor intèrpret espanyol en el Concurs Internacional d’Execució Musical Maria Canals de Barcelona (1989).