Comença el primer curs d’interpretació de l’obra pianística de Haydn

6 de juliol de 2009

L’Escola Comarcal de Música del Ripollès posa en marxa el primer curs d’interpretació de l’obra pianística de Franz Joseph Haydn. El curs, obert a alumnes de Grau Mitjà i Superior, tindrà lloc el dijous i divendres 9 i 10 de juliol a la seu de Ripoll (C/Vinyes, 2) amb el següent horari: de 10h a 13h i de 16h a 18h.

Les activitats que es duran a terme seran classes col·lectives de piano, una audició i anàlisi de diverses obres de Haydn (simfonies i quartets de corda), una conferència sobre l’ornamentació específica del compositor austríac i els instruments utilitzats i una audició d’obres a càrrec de pianistes del present i del passat.

El curs anirà a càrrec de Miquel Jorba, professor de piano del centre ripollès i de les escoles municipals de música de Manlleu i Sant Julià de Vilatorta. Jorba va fer els seus estudis de Grau Mig i Superior a l’Acadèmia “Ars Nova” de Barcelona i els va completar amb estudis a Viena (Àustria) i Blonay (Suïssa). Al llarg d’una dilatada trajectòria com a professor i intèrpret, ha rebut diverses distincions com el diploma d’honor i el premi especial del jurat al millor intèrpret espanyol en el Concurs Internacional d’Execució Musical Maria Canals de Barcelona (1989).

Compartiu-ho amb: