Presentació del Catàleg de Serveis de Dipsalut als alcaldes

8 de juliol de 2009

El proper dijous dia 9 de juliol, responsables de Dipsalut, organisme autònom de salut pública de la Diputació de Girona, presentaran el seu nou Catàleg de Serveis als alcaldes del Ripollès. La presentació tindrà lloc a les 18.30h a la seu del Consell Comarcal del Ripollès.


El Catàleg de Serveis de Dipsalut proposa als ajuntaments 20 programes amb més de 3.700 actuacions en els àmbits de protecció i promoció de la salut que pretenen donar suport i resposta a una part important de les obligacions municipals en salut pública.

Aquest catàleg entrarà en vigor una vegada s’hagi presentat formalment als municipis gironins i els ajuntaments en podran sol·licitar els programes d’actuació un cop formalitzada la seva adhesió al catàleg.

Dipsalut ja ha començat a presentar el catàleg als municipis gironins des del 29 de juny passat i ho farà al llarg del mes de juliol. El dia 9 serà el torn dels municipis ripollesos, que podran conèixer les possibilitats de la nova eina a partir de les 18.30h a la sala d’actes del Consell Comarcal del Ripollès.

Compartiu-ho amb: