Avancen els tràmits per a la construcció del nou Refugi d’Animals del Ripollès

22 de juliol de 2009

altLa tramitació administrativa dels permisos previs per a la construcció del nou Refugi d’Animals del Ripollès ja està a punt de finalitzar. A partir d’ara es començarà el tràmit d’adjudicació de les obres, que començaran abans de la tardor, i es es preveu que la instal·lació es posi en marxa durant el primer trimestre del 2010.

Un dels últims tràmits passats ha estat l’aprovació del projecte per part de la Comissió Territorial d’Urbanisme de Girona, que a finals de la setmana passada va donar el vistiplau a l’equipament, que es farà en sòl no urbanitzable, en uns terrenys situats a la zona de Baups, en terme municipal de Ripoll. 

altA partir d’ara es començarà el tràmit d’adjudicació de les obres, que començaran abans de la tardor. Es tractarà d’una construcció adaptable, funcional i respectuosa amb l’impacte paisatgístic, que donarà resposta a la necessitat actual de disposar d’una ubicació adequada i amb prou capacitat per als animals. El solar on s’ubicarà té una superfície de 1.900 m2, dels quals se’n destinaran uns 300 al refugi pròpiament dit. Aquest constarà d’uns boxs o mòduls prefabricats amb capacitat per a un o dos gossos. El fet de ser construït amb aquests mòduls permetrà que se’n col·loquin segons les necessitats. Així, el projecte ja preveu un espai de creixement per poder anar posant més mòduls o boxs a mesura que creixin les necessitats.  

Es preveu que la instal·lació pugui entrar en funcionament durant el primer trimestre de 2010.

alt

Compartiu-ho amb: