Xerrada sobre la dona en el món rural a Ripollès Desenvolupament

14 de setembre de 2009

alt“Si jo vull, jo puc: què faig i com m’organitzo”. Sota aquest lema, el Consorci Ripollès Desenvolupament acull el dijous dia 17 de setembre, a les 6 de la tarda, una xerrada adreçada a dones de 18 a 65 anys, treballadores, aturades o inactives, per tractar temes com les possibilitats i habilitats personals i professionals en la recerca de feina o la cotitularitat en les explotacions agràcies i ramaderes.
 

L’acte forma part d’un cicle de xerrades que s’estan fent a les comarques rurals de Catalunya en el marc del projecte rudona, una acció subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya que té l’objectiu de fomentar l’ocupació de les dones en l’àmbit rural i superar les desigualtats entre homes i dones, especialment pel que fa a l’àmbit ocupacional.

Consulteu el díptic de la xerrada


Compartiu-ho amb: