Més de 300 alumnes de primària utilitzen el servei de transport escolar del Consell Comarcal a Ripoll

24 de setembre de 2009

Arran d’algunes informacions sorgides al voltant de la col·locació de pilons a les voreres d’alguns centres escolars de Ripoll, les quals apunten a la manca d’alternatives per facilitar l’accés dels alumnes a les respectives escoles, des del Consell Comarcal es vol recordar que aquest ens realitza el servei de transport escolar gratuït als quatre centres de primària de Ripoll, consituint una alternativa viable de transport.
 

Els busos compten amb la presència de monitors com a garantia de seguretat i qualitat del transport dels alumnes. El curs passat, 2008-2009, van fer servir el servei uns 317 alumnes diaris, xifra que es preveu similar de cara a aquest curs.

 

Compartiu-ho amb: