’19×19′, el programa informatiu del Consell Comarcal del mes de setembre

29 de setembre de 2009

El dimarts dia 29 de setembre s’emet per Televisió del Ripollès el programa informatiu mensual del Consell Comarcal, el 19×19. Consulteu a continuació els dies i hores d’emissió, així com el contingut del programa.

Dies i hores d’emissió:
. Dimarts, 29 de setembre, a les 21.30h
. Dimecres, 30 de setembre, a les 15.30h
. Dissabte, 03 d’octubre, a les 21.30h

Contingut del programa:
. Entrevista de repàs de l’actualitat amb el president del Consell Comarcal, Enric Pérez. Temes: inici del nou curs polític, reptes i projectes del Consell de cara al “nou curs”, signatura del contracte programa amb el departament d’Acció Social, el frau amb la gratuïtat del menjador escolar, el malestar dels alcaldes amb els pagaments ‘abusius’ a l’SGAE.

. Entrevista amb la consellera coordinadora de l’Àrea de cultura i educació, Montse Tallant. Temes: signatura de l’acord de coresponsabilització de la zona educativa del Ripollès i sol·licitud d’un pla educatiu d’entorn per a la comarca.

. Explicació del projecte educatiu L’Escola és de colors.

Compartiu-ho amb: