Nou servei informatiu mensual del Consell

30 de setembre de 2009

Des d’aquest mes de setembre el Consell Comarcal del Ripollès disposa d’una nova eina de comunicació per donar a conèixer les notícies que es generen al voltant de l’ens i la seva activitat: un butllellí mensual electrònic.

Aquest aplicatiu es crearà cada final de mes i contindrà els encapçalaments de totes aquelles notícies que s’han anat publicant a través del web del Consell durant els darrers 30 dies. Per llegir les peces completes, només caldrà fer un clic sobre dels titulars.

 

alt
altPer poder rebre aquest butlletí electrònic s’ha de fer la subscripció a través de la pàgina d’inici del web del Consell. És molt senzill, només cal seguir les instruccions*: posar el nom i el correu on es vulgui rebre el butlletí i, posteriorment, fer la confirmació des d’aquest correu. Cal dir que, si  es vol, es pot fer més d’una subscripció i que en qualsevol moment  es pot donar de baixa. Aquesta eina està oberta a tota la població i a totes aquelles institucions, associacions o entitats que vulguin estar al dia de l’actualitat comarcal.

*Algunes de les instruccions del procés de subscripció pot ser que surtin en castellà. Discupleu les molèsties. Estem treballant per posar-hi solució.

Compartiu-ho amb: