El Consell dóna suport a la campanya per ‘salvar’ el cinema Catalunya de Ribes

5 d'octubre de 2009

altL’associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes, l’Ajuntament de Ribes  de Freser i el Consell Comarcal del Ripollès han organitzat un acte institucional per donar suport al manteniment de la sala de cinema Catalunya de Ribes de Freser com a equipament cultural. L’acte es farà el dissabte 10 d’octubre a la tarda i tindrà com a plat fort la projecció de la pel·lícula Cinema Paradiso.

Amb aquest acte es vol mostrar el recolzament institucional a la campanya “Salvem el cinema”, que van iniciar els Amics del Cinema de la Vall de Ribes el passat 1 d’agost per garantir la continuïtat d’aquesta sala històrica, que porta més de cent anys donant servei a la població de la vall, davant la impossibilitat de mantenir-la com a sala comercial.

L’acte començarà a les 6 de la tarda al mateix cinema amb una benvinguda per part de les autoritats. Tot seguit, l’associació dels Amics del Cinema de la Vall de Ribes farà un balanç de la campanya d’estiu “Salvem el Cine” i , a continuació, a les 7, donarà pas a la pel·lícula Cinema Paradiso, amb una presentació prèvia per part d’un crític. La vetllada finalitzarà a les 9 del vespre amb pastes i cava per a tots els assistents.

La campanya “Salvem el cinema” ja ha obtingut com a resposta l’adhesió de més de 160 socis i d’algunes empreses. Amb les seves quotes contribueixen a mantenir la sala oberta. Més informació: www.amicscinevallderibes.com

alt

Compartiu-ho amb: