Es constitueix la taula de treball de joves del Ripollès

5 d'octubre de 2009

altEl dissabte 3 d’octubre va tenir lloc a Ripoll la primera reunió per constituir una taula de treball de joves del Ripollès. Hi van participar una vintena de nois i noies en representació dels diferents municipis de la comarca que, després de fer una dinàmica de coneixement i de valoració de la proposta de reunir-se en una mesa comarcal, van decidir tirar endavant la iniciativa.

La trobada s’ha organitzat entre els tècnics de joventut del Ripollès en el marc del Pla Comarcal de Joventut i neix de la necessitat dels joves de posar en comú aquells temes que els preocupen i, d’aquesta manera, fomentar la cohesió entre els pobles des de la població jove.

alt

alt

Aquest dissabte, després de comprovar la bona entesa i les ganes de treballar en clau comarcal, els mateixos nois i noies van decidir donar continuïtat a la mesa amb una segona trobada, que tindrà lloc el proper 28 de novembre a la població de Campdevànol. Els participants d’aquesta taula també van decidir que organitzarien el treball de forma rotativa pels diferents municipis del Ripollès.

Compartiu-ho amb: