8 persones amb risc d’exclusió del Ripollès reben descodificadors de TDT gratuïts

9 d'octubre de 2009

8 persones del Ripollès s’han beneficiat de l’ajut del Ministeri d’Indústria, Turisme i Comerç per obtenir gratuïtament descodificadors de TDT en el marc del Pla de Recolzament a Col·lectius en Risc d’Exclusió. La mesura es va donar a conèixer el mes d’agost passat i els interessats s’hi podien acollir fins a finals del mes de setembre.

Per poder optar a un dels descodificadors de TDT gratuïts cedits pel Ministeri s’havia de complir algun dels requisits següents: tenir una discapacitat visual i/o auditiva amb un grau de discapacitat total igual o superior al 33%, ser major de 65 anys amb grau de dependència II o III o ser major de 80 anys i viure sol o en companyia d’una altra persona major de 80 anys.

Des del Consell Comarcal del Ripollès es va fer difusió de la mesura, es van tramitar les sol·licituds i, finalment, s’han repartit els aparells directament als 8 beneficiaris de la comarca: 5 de Ripoll, 1 de Campdevànol, 1 de Pardines i 1 de Camprodon.

Més informació: El Consell facilita la sol·licitud de descodificadors TDT gratuïts a les persones en risc d’exclusió

Compartiu-ho amb: