Difusió entre els instituts del servei de consultes en línia sobre sexualitat

19 d'octubre de 2009

altCoincidint amb el recent inici de curs, el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Ripollès iniciarà una campanya de difusió entre els centres de secundària de la comarca per donar a conèixer novament el servei de consultes sobre salut sexual i reproductiva a través de la xarxa. Es tracta que els joves tinguin present l’existència i la utilitat d’aquesta eina, en funcionament des de principis d’any.

Aquest servei pretén donar resposta als dubtes que tenen els joves sobre sexualitat i que moltes vegades es queden sense resoldre o s’assimilen erròniament. El formulari de consulta, present a la pàgina web del Servei de Joventut, utilitza un sistema informàtic que garanteix l’anonimat del jove i s’envia directament a professionals sanitaris especialitzats proporcionats per l’Hospital de Campdevànol que donen les respostes.

El servei de consultes en línia sobre sexualitat es va engegar a principis de 2009 arran del dèficit d’informació relacionada amb temes sexuals i reproductius detectat a través dels plans locals de joventut dels diferents municipis de la comarca.

Accediu directament al formulari de consultes fent un clic a l’interrogant:

alt
Compartiu-ho amb: