La implantació del sistema de gestió ambiental EMAS al Consell Comarcal

20 d'octubre de 2009

altDes de fa uns dies a l’entrada de l’edifici del Consell Comarcal del Ripollès, al costat de recepció, s’ha instal·lat un cartell que informa sobre la implantació de l’EMAS al Consell Comarcal del Ripollès. Es tracta d’un sistema de gestió ambiental que permet avaluar i millorar el comportament ambiental de l’organització i que persegueix l’objectiu de minimitzar els impactes produïts per l’activitat dels treballadors.

La institució va obtenir la certificació l’any 2008 i l’ha renovat el 2009 després de passar l’auditoria anual que ha validat el compliment dels requisits mediambientals exigits.

Per tal de complir aquests requisits, s’han instaurat un conjunt de bones pràctiques d’obligat compliment per a tots els treballadors, que han de portar a la reducció de:
. el consum d’energia, aigua i material d’oficina
. la generació de residus
. les emissions a l’atmosfera derivades del consum de carburants.
 

alt
Per recordar les pràctiques diàries que poden ajudar a aquesta reducció es poden trobar cartells com aquests penjats per l’edifici:
 
alt
 

Per a més informació: consulteu l’apartat de Comunicació Ambiental de la pàgina web del Consell, on trobareu la Declaració Ambiental i el Document de Política Ambiental del Consell Comarcal del Ripollès.

 

Compartiu-ho amb: