L’actualitat del Consell a TVR amb el “19×19” del mes d’octubre

27 d'octubre de 2009

Aquest dimarts 27 d’octubre, a les 21.30 h, s’emet una nova edició del “19×19”, programa informatiu mensual del Consell Comarcal del Ripollès, per Televisió del Ripollès.

El contingut del programa, que correspon al mes d’octubre, és el següent:

– Repàs de l’actualitat amb el president del Consell Comarcal, Enric Pérez: les fires ramaderes del mes d’octubre al Ripollès i la situació del sector, dades sobre les persones que han sol·licitat la Llei de la Dependència a la comarca, signatura del conveni amb el Departament d’Acció Social i Ciutadania per al finançament del Pacte Comarcal de Joventut.

– Entrevista amb el conseller comarcal de Joventut, Pòlux Lluch: el servei de consultes en línia sobre sexualitat i la creació d’una Taula de Joves al Ripollès.

– Comentari sobre les obres d’adequació a l’edifici del Salesians per acollir l’Escola Oficial d’Idiomes i el Centre d’Autoformació i Escola d’Adults i per posar al dia les instal·lacions de l’Escola Comarcal de Música. Actuacions finançades en part pel Consell Comarcal del Ripollès.

El programa es repeteix el dimecres 28 d’octubre a les 15.30 h i el dissabte 30 d’octubre a les 21.30 h.

 

Compartiu-ho amb: