El Bus de les Festes 2009 multiplica per quatre el nombre de carnets d’usuaris

28 d'octubre de 2009

altEl nombre de carnets del Bus de les Festes del 2009 és gairebé quatre vegades més gran que el registrat el 2008. Aquesta és la dada principal que s’extreu del balanç del funcionament del servei durant les festes majors del 2009. Dels 80 carnets fets durant les festes de l’any passat, s’ha passat als 298 d’aquest any.

altLes festes que han tingut un nombre d’usuaris més elevat del bus han estat les de Pardines (amb 145 d’anada i 165 de tornada), Planoles (amb 140 d’anada i 60 de tornada), Sant Joan de les Abadesses (124 d’anada i 133 de tornada) i Ribes de Freser (73 d’anada i 94 de tornada). Dels 12 serveis que s’han ofert enguany, 6 han vist incrementats el nombre d’usuaris (Camprodon, Pardines, Planoles, Vallfogona de Ripollès, Gombrèn i Sant Joan de les Abadesses), 3 l’han mantingut (Queralbs, Les Llosses i Ribes de Freser) i 3 l’han baixat (Ripoll, Sant Pau de Segúries i Campdevànol).

La valoració del Bus de les Festes del 2009 és positiva ja que, al mateix temps que s’ha incrementat el nombre d’usuaris, cosa que demostra la bona acollida de la iniciativa entre els joves, no s’han registrat incidències. Recordem que el servei té una normativa a seguir que es lliura a cada usuari quan es fa el carnet i que el bus disposa de personal de seguretat que vetlla per al seu bon funcionament.

La novetat del servei aquest any és que el carnet té una vigència indefinida i que podrà servir de cara als propers estius. És a dir, que els gairebé tres-cents joves que s’han fet el carnet aquest 2009, no caldrà que el facin més.

El Bus de les Festes és una iniciativa gratuïta oferta des del Consell Comarcal del Ripollès que cada any recorre les festes majors de la comarca amb el doble objectiu de promocionar-les i evitar els riscos que comporta la conducció nocturna.

Compartiu-ho amb: