Enric Pérez comenta la importància de les fires ramaderes del Ripollès

Portada » Notícies » Noticies » Enric Pérez comenta la importància de les fires ramaderes del Ripollès

Enric Pérez comenta la importància de les fires ramaderes del Ripollès

Publicat el

altL’octubre és el mes de les fires ramaderes al Ripollès. Ribes de Freser, Espinavell i Ripoll acullen tres importants aparadors per fomentar les relacions comercials al voltant del bestiar, ja es tracti de vedells, poltres o ovelles. El president del Consell Comarcal del Ripollès, Enric Pérez, conscient de les dificultats que travessa el sector, destaca la importància de mantenir aquestes cites anuals. Llegiu l’article: “Les fires ramaderes, un patrimoni a conservar entre tots” (publicat a El 9 Nou del 16 d’octubre de 2009)
Compartiu-ho amb:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someonePrint this page