200 alumnes de primària i secundària del Ripollès a l’Snow Show

6 de novembre de 2009

altUns 200 alumnes de primària i secundària de la comarca del Ripollès tindran ocasió de viure en directe, aquest dissabte 7 de novembre, l’esdeveniment Snow Show Barcelona. La sortida, finançada per l’estació d’esquí i snowboard de La Molina, compta amb el suport organitzatiu del Servei Educatiu del Ripollès i el Consell Comarcal.

La iniciativa de fer participar els escolars del Ripollès en l’acte ha sorgit des de l’organització del Campionat del Món de Snowboard La Molina 2011 que, al marge d’executar les diferents proves del campionat (una d’elles la d’aquest dissabte, centralitzada a Barcelona per obtenir més ressò), té l’objectiu de dinamitzar el territori i sensibilitzar la població propera a l’estació cap a aquesta pràctica esportiva. D’aquesta manera, des de La Molina s’ha finançat el desplaçament amb autocars fins a Barcelona i s’han proporcionat entrades gratuïtes a l’espectacle, mentre que la coordinació amb professors i mestres d’educació física dels diferents centres de la comarca i l’organització de la sortida s’ha fet des del Servei Educatiu del Ripollès i el Consell Comarcal del Ripollès. La Molina també ha fet extensiva la invitació als escolars de la Cerdanya i l’alt Berguedà.

Els participants del Ripollès són alumnes de primària i secundària dels centres següents: els CEIPs Mestre Andreu de Sant Joan, Joan Maragall i Tomàs Raguer de Ripoll, Pirineu de Campdevànol, Dr. Robert de Camprodon; els SES Sant Joan, Germans Vila Riera de Camprodon i Joan Triadú de Ribes i l’Escola Vedruna i el Salesians de Ripoll.

El trampolí més alt d’Europa
Els 200 alumnes sortiran el dissabte al migdia de diferents punts de la comarca en quatre autocars per arribar a l’estadi olímpic de Montjuïc Lluís Companys a primera hora de la tarda i poder viure la competició d’snowboard i esquí freestyle en modalitat Big Air que s’hi farà fins al vespre. Per a l’ocasió, l’organització ha muntat un trampolí o Big Air de 35 metres d’alçada, la rampa més alta realitzada a Europa per a una prova de la Copa del Món d’Snowboard, que estarà coberta per neu artificial creada amb els sistemes més avançats. Al marge de la competició, que inclou una prova d’snowboard puntuable per a la Copa del Món de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), l’expedició ripollesa també podrà visitar una àmplia exposició comercial del sector de la neu.
Compartiu-ho amb: