La Policia Local de Ripoll realitza un curs de policia assistencial al Consell Comarcal

17 de novembre de 2009

altEls agents de la Policia Local de Ripoll participen en un curs de Policia Assistencial que ha començat aquest dimarts i finalitzarà el dijous 19 de novembre al Consell Comarcal del Ripollès per tal de conèixer més de prop conceptes i problemàtiques associades a l’àmbit assistencial.

La Policia Local de Ripoll ha posat en marxa un programa de formació per millorar les competències professionals dels seus agents, així com dels agents de seguretat pública de la comarca del Ripollès. En el marc d’aquest programa, aquest dimarts, dimecres i dijous, 17, 18 i 19 de novembre respectivament, es du a terme un Curs de Policia Assistencial a la seu del Consell Comarcal del Ripollès.

És un curs d’intervenció en l’àmbit de policia assistencial, ha estat organitzat per l’Ajuntament de Ripoll i pel Consell Comarcal del Ripollès, en col·laboració amb l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya, i tracta temàtiques i aclareix conceptes al voltant de les drogodependències i l’alcoholisme, les persones transeünts i sense llar, les persones amb discapacitats i mobilitat reduïda, la gent gran, els adolescents i menors i els trastorns mentals.

Hi participen agents de la Policia Local de Ripoll i vigilants municipals de Campdevànol i Camprodon.

 

Compartiu-ho amb: